038-2024009
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.



Beoordelingen Uitvaart24

9,2
893 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

D

17-04-2019
9,0

Ervaring:
Ik moest binnen 2 dagen een uitvaart regelen voor mijn man in de bloei van zijn leven weg gerukt.
Maar super fijne geholpen en te woord gestaan al moesten we dit ivm Z-H en waken telefonisch doen.
Deskundig en perfect voorgelicht.
Regelen alles prima met polis van verzekeringen, echt ik zou iedereen aanbevelen om hun uitvaart te regelen met Uitvaart24 .

Namens mij heel erg bedankt voor alles.

D van Dijk

Aanbeveling: ja

Guus

11-04-2019
8,0

Ervaring:
Het was een mooie, waardige uitvaart, waarbij de wensen van de overledene zo veel mogelijk zijn gerespecteerd.

Aanbeveling: ja

Gretha

11-04-2019
10,0

Ervaring:
Goede vriendelijke begleiding

Aanbeveling: ja

Joke

10-04-2019
8,0

Ervaring:
alles was vooral heel rustig georganiseerd. Anouk heeft het keurig begeleid.

Aanbeveling: ja

Gloria

10-04-2019
9,0

Ervaring:
Mijn ervaring met Uitvaart24 is maar met één woord te beschrijven: VOORTREFFELIJK.
Binnen de mogelijkheden van een pakket, kon ik al mijn wensen kenbaar en mijn eigen draaiboek maken. Dit werd met een uitvaartbegeleider in privésfeer besproken. Zo werd het voor mij en mijn kinderen een respectvol en mooi afscheid van mijn man.

Aanbeveling: ja

A.

08-04-2019
9,0

Ervaring:
Precies zoals wij het wilden.

Aanbeveling: ja

S.L

08-04-2019
10,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Peter

07-04-2019
8,0

Ervaring:
Professionele afhandeling. Snel en zonder al te veel overbodige communicatie. Nette ceremonie. Zorgen uit handen genomen en fijne partners.

Aanbeveling: ja

Lucy

06-04-2019
9,0

Ervaring:
Alles geheel naar tevredenheid, kan het iedereen aanraden!

Aanbeveling: ja

Sophie

02-04-2019
8,0

Ervaring:
De dienstverlening was erg snel, efficiënt en professioneel. De communicatie over mogelijkheden en kosten was erh duidelijk. Het enige werkpuntje is dat er weinig hulp was met het samenstellen van het draaiboek. Op zich geen probleem mazr dat stond vermeld als onderdeel van de dienstverlening dus dat schiep bepaalde verwachtigingen. Misschien kan de organisatie een template ter beschikking stellen voor het draaiboek zodat men niks over het hoofd ziet. Een template of een aantal instructies voor de rouwkaarten zou ook handig zijn. Wij hadden een mooie kaart samengesteld via de aangeleverde website maar waren helemaal het rouwadres vergeten te vermelden. Er is zoveel om aan te denken dat alle tips welkom zijn. Voor de rest, goede begeleiding, ook tijdens de uitvaart zelf.

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl