038-2024009
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.



Beoordelingen Uitvaart24

9,2
720 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

Aimée

02-10-2018
8,0

Ervaring:
wij zijn zeer fijn en respectvol geholpen en gesteund door Patricia Winkel

Aanbeveling: ja

Gerard

29-09-2018
8,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Ron

29-09-2018
8,0

Ervaring:
Eerste contact was plezierig ondanks de verdrietige periode. Het eerste contact was met een planner en later met de uitvaart begeleider. Beide waren professioneel en werkte conform de gemaakte afspraken.

Aanbeveling: ja

Gerrit

28-09-2018
9,0

Ervaring:
Wij zijn enorm goed geholpen door Peter Vermeer dus in deze droeve omstandigheden erg tevreden

Aanbeveling: ja

Tru

28-09-2018
9,0

Ervaring:
In deze moeilijke tijd vriendelijk en deskundig geholpen door Gerrie Davids. Hele goede communicatie er ontging haar niets. Wij hebben dat als heel prettig ervaren.

Alles volgens afspraak geregeld met Uitvaart24. Geen verassingen achteraf.
En een dikke pluim voor Gerrie Davids, dankjewel voor jouw inzet.

Aanbeveling: ja

Dheeraj

26-09-2018
8,0

Ervaring:
Voor een eerlijke prijs krijg je een volledige uitvaart. In het geval je niet verzekerd bent, is dit Uitvaart24 de juiste keuze.

Aanbeveling: ja

Brigitte

26-09-2018
9,0

Ervaring:
Erg vakkundig en professioneel,, zeer aardige uitvaartmedewerker. Ook goed en snel gereageerd op kleine dingen die mis gaan! Alleen de website om kaarten te bestellen mag iets gebruik vriendelijker!

Aanbeveling: ja

Dennis

25-09-2018
9,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

A

23-09-2018
10,0

Ervaring:
goed en netjes

Aanbeveling: ja

Geert

22-09-2018
9,0

Ervaring:
Moeder bleek haar verzekering te hebben afgekocht en wij stonden als kinderen voor een grote verrassing en teleurstelling.
Wat waren opgelucht dat mijn broer bij Uitvaart24 terecht is gekomen. Alles duidelijk en veel goedkoper dan Monuta.

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl